ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

Psikolog Eyüp Tunahan Pedagojik ve Psikolojik danışmanlık bünyesinde çocuk, ergen, gençler ve yetişkin alanında çalışan psikologlar, dil ve konuşma terapisti, özel eğitim uzmanı ve pedagoglar yer almaktadır.

Çocuk ve ergen alanını desteklemek amacıyla bünyesinde aile danışmanları bulunmaktadır. Ayrıca çocuk ve ergenlere özel bireysel ve grup çalışmaları mevcuttur. Danışmanlık hizmetinin yanı sıra psikolojik testler ile de değerlendirme ve raporlama yapılarak daha sağlıklı yol haritası çizilmektedir.

Çocuk ve ergen danışmanlığının yanında kurumumuzda; akran süpervizyonu ve çocuk-ergen psikolojisi alanına yönelik eğitimler ve süpervizyon hizmeti verilmektedir. Bu hizmetlerin yanı sıra kurumsal danışmanlık, çocuk ve ergen alanına dair seminer, konferans ve mesleki eğitimler düzenlenmektedir. Alanda çalışan uzmanlar ve alana giriş yapmaya hazırlanan öğrencilere yönelik mesleki eğitimler, alandaki kurumlara yönelik eğitimler, şirketlere ve kamu kuruluşlarına yönelik eğitimlerimiz devam etmektedir.

Günümüzde psikolojik danışmanlık kişilerin psikolojik hastalığı olsun ya da olmasın bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu ihtiyacı gidermek için birçok psikoterapi modeli oluşturulmuş ve bu modeli uygulayan birçok psikolojik danışmanlık merkezi açılmıştır.

Psikolojik destek almak isteyen kişiler hangi uzmana gitmeleri gerektiği konusunda kararsızlık yaşamaktadır. Bu süreçte kişilerin zihninde oluşan sorular;- Görüşeceğim psikolog/ psikiyatrist / psikolojik danışman alanında uzman mıdır?- Görüşeceğim uzman beni anlayabilecek mi?- Görüşeceğim uzman sorunlarıma çare bulabilecek mi?

Herkesin zihninde oluşan bu önemli sorulara yanıt bulmak, herkesin kendini en iyi olarak gösterdiği bir ortamda oldukça güçtür.

Bolluca Uzmanları alan eğitimlerinin üzerine Bilimsel Alanda Güvenirlik ve Geçerliliği ispatlanmış insanı beden psikolojik ve ruhsal bir bütünlük içinde değerlendiren Dokuz Tip Mizaç Modeli (DTMM) eğitimini almaktadırlar. DTMM insanın bütün davranışlarının altında yatan ve değişmeyen “mizaç” yapısı ile değerlendirmektedir.

Mizaç temelli psikolojik danışmanlık sayesinde danışanlar standart terapi modellerinden farklı olarak kişiye özgü bir yaklaşımla değerlendirmekte ve danışmanlık süreci kişiye göre yapılandırılmaktadır.

Bolluca\’nın diğer psikolojik merkezlerinden en önemli farkı beden ve psikoloji bütünlüğüne göre danışmanlık sürecinin yapılandırılmasıdır. Psikolojik dengeyi mizaç terapisi ile sağlarken, benden dengesini doğal ve ilaçsız yöntemlerle sağlamaktadır.

Bolluca olarak danışanlarımıza depresyon, anksiyete, kaygı bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal fobi vs gibi psikolojik problemleri size özgü mizaç terapisi ve size özel bedensel terapi planlamasıyla bütüncül bir ruh sağlığı danışmanlığı sunuyoruz.

Tamamen bedeninize ve psikolojik yapınıza göre planlanan terapi süreci sonucunda geçici değil kalıcı ve kökten bir iyileşme ve dinginlik hali sağlıyoruz.

ÇOCUK, YETİŞKİN VE ERGEN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK hakkında bilgi, terapi ve danışmanlık almak için kurumumuzu ziyaret edebilir, Ücretsiz danışmanlık, özel egitim ve randevu almak için 0212 685 10 13 numaralı telefonumuzdan iletişim kurabilirsiniz.

2 thoughts on “ÇOCUK VE ERGEN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK”

  1. Merhaba benim oğlum 26 aylık kendi isteği üzerine tuvalet eğitimine başladık 4 ay oldu gram yol kat edemedik üstelik canı istediğinde söylüyor canı istemediginde altına yapıyor ama bu durum sürekli devam ediyor genelde hep altına yapıyor altına yapınca anne çiş diyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım talep ediyorum

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top