Bolluca Özel Eğitim ve Fizik Tedavi Süreci

\"\"

Özel eğitim yoldaki taşları kaldırmaktır.

\"🔹\"

Bolluca ailesi olarak kuruluş tarihimizden bu yana yerel ve ulusal anlamda “en iyileri” arzulayanlar ile birlikte var olarak yoldaki taşları/engelleri kaldırdık.

\"🔸\"

Annelerimiz ve ebeveynlerimizin çocukları için dilekleri; desteksiz yürüyebilmesi, takılmadan konuşabilmesi, harfleri karıştırmadan okuyabilmesi, okul başarısının istenilenin ilerisinde olması, bağımsız davranabilmesi, göz teması kurabilmesi ve kendisini ifade edebilmesi olduğunu biliyoruz.

\"🔸\"

Yani bizim için sıradan şeyler özel çocuklarımızın anneleri ve aileleri için çok önemlidir.

\"🔸\"/

Biz ekip olarak Bolluca ailesinin paydaşı olsun veya olmasın; emanetlerinize sahip çıkarak, her birimiz farklı şehirlerden ve deneyimlerden gelerek, nadide bir ortam ve kültür oluşturduk.

\"🔸\"/

Bizi var eden şeyler, maddiyatla ölçülemeyecek şeylerdir. Maneviyatı satın almaya çalışmak, olsa olsa bir kaç kendini bilmeyen meczup işidir. Özel gereksinimli bireylerin hizmetinde sevgimize-işimize olan inancımız tam ve biriciktir. Ölçümlenebilir sistemler ile daima en iyisi için hizmetinizdeyiz.

\"🔸\"/

Tüm zamanlarda dediğimiz gibi “en iyi özel eğitim ve fizik tedavi destek hizmetleri” ne gerektiriyorsa, onu bulacaksınız.

#PsikologEyüpTunahan #BollucaAilesi

\”İyi eğitim almak herkesin hakkı…\”

02126851013

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top