Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

\"\"

Fizyoterapist nedir?
Fizyoterapistler üniversite eğitimi almış lisanslı fizik tedavi uzmanlardır. Yaralanma teşhisi, yaralanma tedavisi, egzersiz planı, yaralanmaları önleme, rehabilitasyon ve diğer birçok spor, sağlık ve tedavi alanlarında uzman kişilerdir.

Fizik tedaviye nasıl hazırlanmalıyım?
Daha önceki tıbbi veya cerrahi geçmişinizi sunmaya hazır olun. Varsa eğer tarama uzman raporlarınızı ve ilaç listenizi bulundurun. Kısa şort ve tişört giymek isteyebilirsiniz.

Fizik tedavi için kaç kere geleceksiniz?
Tedavi sayısı sorununuza ve kişilere göre değişiklik gösterecektir. Ayrıntılı bir değerlendirmeden sonra, fizyoterapist rehabilitasyon süreci için tedavi planlarını size sunar.

Randevuda ne giymeliyim?
Ayaklarınızı tedavi edeceksek soyunmanız istenmez, Ancak eğer omurganızı tedavi edeceksek, çok rahat ve basit iç çamaşırı veya hatta bir şort fizik tedavi için daha uygundur.

Nasıl randevu alabilirim?
Telefonla 0212 537 6160 veya internet sayfamızdan whatsapp randevu alabilirsiniz. Alternatif olarak hızlı ve kullanımı kolay whatsapp rezervasyon formumuzdan da başvurabilirsiniz.

Bir doktor tarafından sevk edilmek zorunda mıyım?
Evet, fizyoterapistler bir doktor tarafından sevk edilmeden değerlendirmez ve tedaviye başlamazlar.

Fiziksel terapiye ne kadar süre ihtiyacım olacak?
Tedavi süresi, sorunlarınız ciddiyetine, tıbbi geçmişinize ve diğer faktörlere bağlıdır. Gelişmelerinizi değerlendirmek için yeniden değerlendirmeler yapılacak ve terapistiniz terapi hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak için doktorunuzla iletişim kuracaktır.

Fizik tedavi hangi sorunları tedavi eder?
Hastayı çok çeşitli hastalıkları tespit etmek ve teşhis koymak için görür ve tedavi sürecini başlatırız.

Fizyoterapi uzmanlarınızın alanları nelerdir?
Fizyoterapisi, ortopedi, spor, el terapisi, manuel terapi ve gelişmiş sertifikalar elde etmiş ve bu alanlarda uzmanlıkları bulunan fizik tedavi ve meslek terapistiyle çalışmaktan gurur duyuyor.

Randevularımı nasıl iptal edebilirim veya yeniden planlayabilirim?
Tüm düzenli randevularınız için Bolluca Fizik Tedavi ve Rehabilitasyona telefon veya whatsapp ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top