Fizik Tedavi Hizmetlerinde Bir İlk; Duyu Bütünleme ve Uzay Terapi Birlikte

Duyu Bütünleme ve Uzay Terapi Birlikte

Arnavutköy\’de Fizik Tedavi Hizmetlerinde bir ilk daha gerçekleşiyor; duyu bütünleme ve uzay terapi birlikte Bolluca ailesinde gerçekleşiyor. Hizmetlerimizin temelinde iyi eğitim almak her çocuğun hakkı anlayışımızla ilçemize yüksek kalitede hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz.

Evliya Çelebi\’nin tabiri ile \”bir şey katmadığın yere, elini uzatma\” anlayışıyla hizmet veriyoruz.

Duyu bütünleme egzersizleri duyusal senkronize bozukluğu olan tüm çocuklarda etkin kullanımı tüm özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde başlamıştır.

Duyu bütünleme egzersizlerinin bir çocuğunun uzay terapi sistemi içinde başarı ile uygulanması sağlayacak ekipmanlar geliştirdik. Bu sistemlerin rehabilitasyon fiziki ve ekipman koşulları içinde başarı ile uygulanmasını sağlayacak pratik temelli eğitimizi gerçekleştirmekteyiz.

Uzay Terapisinin Uygulama Alanları

Spor yaralanmaları, Romatoid artrit, Ortopedik hastalıklar, Vestibular hastalıklar, Duyusal rahatsızlıklar, Kas tranplantasyon, Pediatrik hastalar, Serebro-vasküler olay (SVO), Post-travmatik durumlar, Merkezi sinir sistemi hastalıkları, Serebral palsi (CP), Spina bifida, Gelişimsel gerilik, Down sendromu

Sizde hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz, Bolluca ailesine ulaşmak çok kolay…

“İyi eğitim almak herkesin hakkı..”

www.bollucaozelegitim.com.tr

02126851013

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top