19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı

📌  “Kalbinin rehberliğini, kimsenin karanlık kuyularında yitirme..!\” Beşiktaş Spor kurucu üyelerinden merhum Ahmet Fetheri Aşeni\’nin teklifi ile kalbinin rehberliğini yitirmeyenleri anmak için bu özel gün, tüm gençlere ve sporculara, 19 Mayıs Samsundan başlayan milli mücadelenin rehberi Atatürk\’ün onayı ile ulusumuza hediye edilmiştir.

📌 Milli mücadelenin bu özel tarihinden itibaren, yılmayan şuur ve inanç sayesinde seciyyesi dosdoğru olan şehitlerimize minnettarız. Sağlam bir seciyyeye sahip olmak için doğru bir tarik gerekir. Tarihe o zaman şerhi sicil edilir. Yüzyıllar yaşamak için sağlam bir seciyye elzemdir. 19 Mayıs bu inancın ve şuurun göstergesi olarak yüzyılları aşacaktır.

Tarihe vakıf olup tarihi bilmek,

Tarihe ışık tutup güneşe gitmek,

İnsanlığın ufkunda nehirleşerek,

Milyarlarca yıldız gibi akmak….

19 Mayıs Atatürk\’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

📌 Bu bağlamda Büyük Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; başta gençlerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Ailesi olarak kutluyoruz.

📌 Çözüm sende, kalbini engelleme..!

☎️ 0212 685 1013

‘Biz Bir Aileyiz…’

\"\"

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top