\’Korona Virüsle Mücadele\’ Arnavutköy Bolluca Özel Eğitim Açıklama

📌Çok sevgili çocuklarımız, ailelerimiz, öğretmenlerimiz, yetişkinlerimiz ve tüm paydaşlarımız sizlere kavuşacak olmanın heyecanıyla 30 Mart 2020 Pazartesi gününü beklerken bu sürenin biraz daha uzayacağı açıklandı.

📌Sizler için en iyisini arzulamaya devam edeceğiz, bu zaman zarfında tüm öğretmenlerimize, uzmanlarımıza görüntülü-sesli aramalar ile ulaşabilir, bizden online eğitim setleri, etkinlikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Sizlere ne öğrettiysek çocuklarınızla ev içi etkinliklerini ihmal etmeyin, yetişkinlerimiz fizyoterapi egzersizlerini ihmal etmesin. Bu süreçte destek almak isterseniz Bolluca sizin aileniz ve her zaman yanınızda olacaktır.

📌\”Hayat eve sığar\” diyoruz ve kelimeler başka söylese de kalbimiz sizinle olduğunu bilmenizi arzu ediyor. Tek bir çocuğumuzun, yetişkinimizin, ailemizin ve paydaşlarımızın hastalığını telafi edemeyiz. Bu yüzden eğitimde açılan ara kapatılır, \”Evde Eğitim Var\” diyoruz ve bu yüzden bizim online-görüntülü desteğimizden yararlanmanızı arzu ediyoruz.

📌Öyle alışmışız ki sizin seslerinize, çocuklarımızın gülüşünüze, paydası olduğumuz yetişkinlerin varlığına, öğretmenim diye arkanızdan seslenen öğrencilerimize öyle alışmışız ki ikinci haftadır kurumsal işler için Bolluca ailesinin yuvasına geldiğimde acı bir hüzün duyuyorum. Milletimiz için, bu sayıca küçük ama hayalce engin ailemiz için, güzel günler için en sağlıklı günleri evimiz, ailemiz için tekrar Bolluca Ailesinde buluşmak için sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

📌İyi kaptanlar fırtına da belli olur; sağ selamet günler gelecek, \”Evde Hayat Var\” ve evde kalarak ailenizi koruyun. Sabırsızlıkla beklediğiniz o güzel günlerin haberini de vereceğiz. Tekrar buluştuğumuz, selamlaştığımız, sarıldığımız günler de gelecek… Sabırlı olun…

Saygılarımızla…

Bolluca Özel Eğitim Ailesi adına,
Psikolog Eyüp Tunahan

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top