Bolluca Özel Eğitim ve Özel Eğitim Bölümü olan Üniversiteler ile İşbirliği Anlaşması

Üniversitelerin özel eğitim bölümleri ile daha kaliteli bir eğitim süreci için işbirliği halindeyiz.

Bolluca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Eğitim Bölümü olan Üniversiteler ile olan işbirliğinden yola çıkarak ülkemizdeki özel eğitim bölümleri ile sürekli diyalog içinde olmaya ayrı bir özen göstermektedir.

Böylelikle yeni eğitim yöntemlerinin uygulanması, eğitim kalitesinde sürekliliğin sağlanması, eğitimin planlaması gibi konularda doğru, güvenilir ve hızlı bir bilgi akışı sağlanmaktadır.

Özel eğitim bölümlerinde okuyan öğrencilerimize; kurumumuz kapılarını açmakta, başarılı ve özel eğitime katkısı olan öğrenciler tespit edilerek tanışma toplantıları düzenlenmekte, mezun olduktan sonra da istihdamı sağlamak üzere sizlere iyi hizmet etmenin yollarını açmaktayız.

Üniversitelerin düzenlediği toplantı, çalıştay ve kongrelere eğitimcilerimizin katılmaları ve sunu hazırlamaları teşvik edilmektedir.

Özel Eğitim Öğretmenlerimiz, Psikologlarımız, Okul Öncesi Öğretmenlerimiz, Çocuk Gelişimi Eğitimcilerimiz, Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenlerimiz, Zihinsel Engelliler Öğretmenlerimiz ve Fizyoterapistlerimiz sürekli kendilerini yenileyerek Bolluca Ailesinin her bir ferdine faydalı olmak için sürekli bilgi birikimlerini güncellemektedirler.

Ücretsiz En İyi Özel Eğitim Hizmetleri Bolluca’da, Sen Neredesin!

☎️ 0212 685 1013

‘Biz Bir Aileyiz…’

www.arnavutkoyrehabilitasyon.com

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top